Demjén - Wellness resort Egri korona borház

restauracerestaurace wifiwifi televize na pokojitelevize na pokoji půjčovna kolpůjčovna kol tenistenis vnitřní bazénvnitřní bazén venkovní bazénvenkovní bazén bazén s termální vodoubazén s termální vodou další wellness službydalší wellness služby

Demjén Severovýchodní Maďarsko

Slevy

  • VÝRAZNÉ SLEVY PRO SKUPINOVÉ POBYTY

Stylový resort v přímé blízkosti termálního areálu Termáltó Demjén se nachází na okraji malé vesničky Demjén, uprostřed vinic, jen pár kilometrů od historického města Eger.

Aktivity v okolí:

Koupání
– v místním termálním areálu Termáltó Demjén.
Cyklistika– v okolí je řada cyklotras, možnost zapůjčení kola. Vzhledem k místnímu kopcovitému terénu (pohoří Bükk-Bukové hory) je tato destinace vhodná spíše pro zdatnější cyklisty.
Náš tip:
Demjén – Eger – Füzesabony – Noszvaj – Bogács – Mezőkövesd – Demjén (cca 77 km).
Autem do Poroszló (Demjén-Proszló cca 40 km) a odtud po krásné cyklotrase (cca 60 km) kolem jezera Tisza, nebo na kole do Füzesabony (cca 12 km), vlakem do Poroszló (cca 20 min) a odtud opět kolem jezera Tisza.

Vzdálenost:

Eisenstadt (AT) – Sopron (HU) – Demjén 390 km
Rusovce (SK) – Rajka (HU) – Demjén 320 km.

Stravování: polopenze

V hotelové restauraci formou bufetu.

Ubytování: hotel



Počet pokojů: 40.

Typy pokojů: wellness hotel - 2lůžkové pokoje bez možnosti přistýlky, domky pro 2-4 osoby (galerie – ložnice se 2 lůžky, přízemí – obývací část s rozkládací pohovkou a možností 2 lůžek).
Vybavení: telefon, TV, lednička, klimatizace a WIFI.

Služby v ceně: wellness služby – v hotelové budově 1 vyhřívaný, zážitkový bazén, sauny (finská a infra) a solná jeskyně, venku v blízkosti domků - 1 menší bazén s termální vodou a bazén s normální vodou. Vstup do místního venkovního areálu Termáltó Demjén v přímé blízkosti resortu – termální bazény, termální jezero (uprostřed zastřešené), plavecký bazén, dlouhá skluzavka, dětský bazén, sauna. Indikace: nemoci pohybového ústrojí, revmatizmus, rehabilitace po úrazu, kožní nemoci, stres.

Služby za poplatek: masáže, tenisové kurty a půjčovna kol. Vedená ochutnávka vín v místním vinařství. Nákup vína.


01.01. - 22.12.24
polopenze vlastní
Cena na vyžádání

Cena zahrnuje

  • ubytování / osoba / noc
  • polopenzi
  • parkování

Cena nezahrnuje

  • pobytovou taxu