Hegykő - Penzion Tornácos

restauracerestaurace wifiwifi televize na pokojitelevize na pokoji půjčovna kolpůjčovna kol vnitřní bazénvnitřní bazén další wellness službydalší wellness služby

Hegykő Západní Maďarsko

Slevy

  • děti do 5-ti let zdarma

Stylový penzion v západním Maďarsku v malebné vesničce Hegykő, nedaleko hranice s Rakouskem, cca 7 km od jezera Fertő tó (Neziderské jezero). NOVĚ k dispozici i budova Lifestyle v moderním venkovském stylu, která se nachází cca 150 m od hlavní budovy.
K termálnímu areálu 50/200 m.
Ideální místo pro aktivní dovolenou v klidném prostředí.

Aktivity v okolí:

Koupání
– termální areál 50/200 m m, indikace: nemoci pohybového ústrojí, kožní choroby, gynekologické a urologické záněty, pooperační léčba, venkovní bazény – 2x termální, 2x plavecký, 1x dětský, kryté bazény: 1x termální a 1x wellness (zážitkový).
Cyklistika– bezprostředně kolem penzionu vede cyklotrasa, pro rodiny s dětmi či méně zdatné cyklisty možnost kratších tras, pro zdatné cyklisty i celodenní cyklotrasy.
Víno – vinařská oblast Sopron o rozloze 1500 ha, proslulá odrůdou Kékfrankos (modrá frankovka), Merlot, Zweigelt – červená vína, Chardonay a Olaszrizling – bílá vína.
Festivaly/slavnosti: 12.-14.6. Festival ručně připravovaných piv a pálenek, 20.-22.8. Festival vína.

Vzdálenost:

Eisenstadt (AT) – Sopron (HU) – Hegykő 30 km
Rusovce (SK) – Rajka (HU) – Hegykő 80 km.

Stravování: snídaně



V restauraci penzionu formou bufetu.

Ubytování: pension



Počet pokojů: 25.

Typy pokojů: 2-3lůžkové pokoje, rodinné pokoje, apartmány, suity.

Vybavení: TV, telefon, rádio, lednička, trezor, WiFi.

Služby v ceně: wellness služby v hlavní budově - vnitřní bazén s hydromasáží a protiproudem, finská a venkovní sauna (Lifestyle), parní lázeň, posilovna.

Služby za poplatek: půjčovna kol, masáže, kosmetika, solárium, pedikúra a manikúra (Beuty-Vital-Salon), kadeřnictví, konferenční sál. Možnost pobytu domácího zvířete.


01.01. - 22.12.24
snídaně vlastní
Cena na vyžádání

Cena zahrnuje

  • ubytování / osoba / noc
  • snídani

Cena nezahrnuje

  • pobytovou taxu cca 500 HUF/ den (osoby nad 18 let) - platí se na místě